Experts op het gebied van isolatie
Isolatie-materialen.nl

Verzending & bezorging

Kan ik mijn bestelling ook op hoogte (of een etage) laten bezorgen?

Ja, het is mogelijk om je bestelling op hoogte of een etage te laten bezorgen. Houd er echter rekening mee dat hier een meerprijs voor geldt. De kosten bedragen 50 euro per uur. Deze extra kosten worden in rekening gebracht vanwege de extra tijd en moeite die nodig zijn om de bestelling naar de gewenste locatie te brengen.

Bezorgen jullie in heel Nederland?

Ja, wij bezorgen in heel Nederland, behalve de Waddeneilanden. Voor de levering naar de Waddeneilanden leveren tot aan de pond.

Wat doe ik als ik niet thuis kan zijn tijdens de bezorging?

Als je niet thuis kunt zijn tijdens de bezorging van een pakket, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er iemand is om het te ontvangen. Er zijn een paar opties die je kunt overwegen.

  • Ten eerste kun je vragen of een familielid, vriend of buurman/vrouw bereid is om het pakket namens jou aan te nemen. Zorg ervoor dat je de exacte bezorgdatum en -tijd doorgeeft, zodat ze weten wanneer ze beschikbaar moeten zijn.
  • Een andere mogelijkheid is om het pakket op je werkadres te laten bezorgen, als dit toegestaan is. Informeer bij je werkgever of dit mogelijk is en geef het juiste adres door aan de bezorgdienst.

Kortom, als je niet thuis kunt zijn tijdens de bezorging van een pakket, zorg er dan voor dat er iemand anders beschikbaar is om het namens jou in ontvangst te nemen. Denk aan familieleden, vrienden, buren of laat het op je werkadres bezorgen.

Kan ik de bezorgtijden later nog wijzigen?

Ja, het is mogelijk om de bezorgtijden later nog te wijzigen. Om dit te doen, hoef je alleen maar een e-mail te sturen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen en alle relevante informatie in je e-mail op te nemen, zoals je bestelnummer en de nieuwe gewenste bezorgtijd. Op deze manier kan er rekening worden gehouden met jouw voorkeur en kun je ervoor zorgen dat het pakket wordt afgeleverd op een moment dat voor jou het beste uitkomt. 

Recentelijk bekeken producten