Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
Isolatie-materialen.nl

Steenwol isolatie

Steenwol isolatie wordt gemaakt van basalt, een vulkanisch gesteente, dat bij hoge temperaturen wordt gesmolten en tot vezels wordt gesponnen. Bestel steenwol isolatie bij Isolatie-materialen.nl en ervaar onze aantrekkelijke voordelen:

  • Jouw isolatiespecialist van A tot Z
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Uitgebreid assortiment met steenwol isolatie

Steenwol isolatie categoriën

Toepassingen van steenwol isolatie

Dakisolatie

Steenwol isolatie is een uitstekende optie voor dakisolatie op platte daken en hellende daken. De isolatie breng je eenvoudig direct aan op het dakbeschot, tussen de spanten of onder de dakbedekking. Het fijne van deze steenwol dakplaten is dat je ze eenvoudig in stukken snijdt.

Muurisolatie

Steenwol isolatie kun je goed gebruiken voor isolatie aan zowel de binnen- als buitenzijde van de spouwmuur. Het biedt uitstekende thermische prestaties, waardoor het een effectieve methode is om warmteverlies door muren te verminderen. De eigenschap dat het makkelijk snijdbaar is, maakt het eenvoudig om in muren te plaatsen.

Vloerisolatie

Voor vloerisolatie is steenwol isolatie een goede keuze. Het kan onder de vloerconstructie worden geplaatst voor een duurzame isolatieoplossing. Dit type isolatie wordt vaak gebruikt voor het isoleren van verschillende soorten vloeren, zoals betonnen vloeren, houten vloeren en zoldervloeren. Daarnaast is steenwol ook geluidsisolerend en brandwerend.

Meer informatie

Benieuwd naar of steenwol isolatie geschikt is voor jouw klus? Lees dan snel meer.

Recentelijk bekeken producten