Experts op het gebied van isolatie
Isolatie-materialen.nl

Retourneren

Hoe lang heb ik retourrecht?

Je hebt recht op 14 dagen bedenktijd. Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor bezorging en retournering voor je eigen rekening zijn. Om gebruik te maken van het retourrecht, dien je binnen de 14 dagen bedenktijd contact op te nemen met Isolatie Materialen en ons op de hoogte te stellen van jouw beslissing om het product terug te sturen. Zorg ervoor dat je het product in dezelfde staat en verpakking retourneert zoals je het ontvangen hebt.

Zijn er retourkosten?

Als je je producten wilt retourneren, is het belangrijk om te weten dat de kosten voor eigen rekening zijn. Dit omvat zowel de bezorg- als retourkosten. Houd er rekening mee dat deze kosten 85 euro per keer bedragen.

Hoe kan ik mijn producten retour sturen?

Om te beginnen, moet je een afspraak maken om de producten op te laten halen. Hiervoor kan je ons een mail sturen. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie paraat hebt wanneer je contact met ons opneemt. Dit omvat details zoals het ordernummer, de reden van retour en eventuele andere relevante informatie die we nodig hebben om het proces soepel te laten verlopen. 

Recentelijk bekeken producten