Experts op het gebied van isolatie
Isolatie-materialen.nl

Isolatiefolie

Isolatiefolies zijn aanzienlijk dunner dan glaswol en daardoor een goed ruimtebesparend alternatief. Met isolatiefolie hou je de kou buiten en de warmte binnen. Bestel isolatiefolie bij Isolatie-materialen.nl en profiteer van verschillende voordelen:

  • Jouw isolatiespecialist van A tot Z
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Uitgebreid assortiment met isolatiefolie

Isolatiefolie categoriën

Dakisolatie

Isolatiefolie is een veelzijdige optie voor dakisolatie, geschikt voor zowel hellende als platte daken. Deze folie werkt door stralingswarmte te reflecteren, waardoor het dak minder warmte absorbeert in de zomer en minder warmte verliest in de winter. Bovendien is isolatiefolie waterdicht en ademend.

Muurisolatie

Bij muurisolatie is isolatiefolie een effectieve keuze. Het kan aan de binnen- of buitenkant van de muur worden aangebracht, waar het stralingswarmte reflecteert om de temperatuur in het gebouw te reguleren. Een ander voordeel is dat isolatiefolie zeer dun is, waardoor het zelfs in krappe ruimtes kan worden gebruikt.

Vloerisolatie

Voor vloerisolatie kan isolatiefolie worden aangebracht onder de vloerconstructie. Hier reflecteert het stralingswarmte, wat helpt om de vloertemperatuur comfortabel te houden en energiekosten te besparen. Daarnaast is het waterdicht, wat het een goede keuze maakt voor vloeren die mogelijk aan vocht worden blootgesteld.

Kruipruimte isolatie

Isolatiefolie is ook een goede optie voor de isolatie van kruipruimtes. Deze ruimtes kunnen namelijk koud en vochtig zijn. Isolatiefolie kan helpen om de temperatuur te reguleren en vochtproblemen te voorkomen

Recentelijk bekeken producten