Experts op het gebied van isolatie
Isolatie-materialen.nl

EPS isolatie

EPS isolatie, ook bekend als geëxpandeerd polystyreen, wordt vervaardigd door het uitbreiden van polystyreen korrels in stoom, wat resulteert in een licht en veelzijdig isolatiemateriaal. Bestel EPS isolatie bij Isolatie-materialen.nl en geniet van onze unieke voordelen:

  • Wij zijn jouw isolatiespecialist van A tot Z
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Breed assortiment met EPS isolatie

EPS isolatie categoriën

Dakisolatie

EPS isolatie is een uitstekende keuze voor dakisolatie. Het kan met succes worden toegepast op hellende en platte daken. Het materiaal plaats je rechtstreeks op het dakbeschot, tussen de spanten of onder de dakbedekking.

Muurisolatie

EPS isolatie kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van de spouwmuur worden geïnstalleerd. Dankzij zijn superieure thermische eigenschappen helpt het warmteverlies door muren aanzienlijk te verminderen. Bovendien is het lichte materiaal eenvoudig te installeren.

Vloerisolatie

EPS isolatie is ideaal voor vloerisolatie. Plaats het onder de vloerconstructie voor een efficiënte en duurzame oplossing. Het wordt vaak gebruikt voor het isoleren van verschillende soorten vloeren, zoals betonnen vloeren, houten vloeren en zoldervloeren. Bovendien heeft EPS isolatie een lage wateropname, wat helpt bij het voorkomen van vochtproblemen.

Kruipruimte isolatie

EPS isolatie is uitermate geschikt voor het isoleren van je kruipruimte. Kruipruimtes zijn doorgaans vochtige en koude ruimtes onder de vloer van een gebouw. Door deze ruimtes goed te isoleren, verminder je warmteverlies en voorkom je vochtproblemen. Ontdek ons uitgebreide assortiment.

Recentelijk bekeken producten