Experts op het gebied van isolatie
Isolatie-materialen.nl

Rock4All Steenwolplaat 1200x600x80mm

MateriaalSteenwol
RD - waarde2.25
 12.99 / m²
Per pak €56.10
Op voorraad
Hoeveel m² heb je nodig?
Aantal pakken
0
Totale prijs
€ 0

Levertijd: op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: bezorgd voor €35 in onze omgeving*

Beschrijving

Wat is Knauf Rock4All?

Knauf Insulation biedt met hun Knauf Rock4All steenwolisolatieplaten een veelzijdige oplossing voor thermische en geluidsisolatie in diverse bouwtoepassingen. Deze steenwolplaten zijn gemaakt van gesmolten gesteente, meestal basalt of diabaas, dat wordt gesponnen tot vezels en vervolgens tot platen of rollen wordt gevormd. Steenwol, ook bekend als minerale wol, is een populair isolatiemateriaal vanwege zijn uitstekende isolerende eigenschappen.

Knauf Rock4All is specifiek ontworpen voor gebruik in gebouwen en biedt verschillende voordelen en toepassingen. Deze flexibele en eenvoudig te verwerken steenwolplaten zijn ideaal voor scheidingswandisolatie, voorzetwandisolatie, hellend dakisolatie, vloerisolatie, plafondisolatie en zelfs voor het isoleren van platte daken van binnenuit.

Wat de Rock4All steenwolplaten onderscheidt, is niet alleen hun veelzijdigheid, maar ook het gebruiksgemak. Ze kunnen eenvoudig op maat worden gesneden en zijn dankzij een toevoeging van natuurlijk bindmiddel voelbaar zachter en minder irriterend voor de huid. Bovendien zijn deze steenwolplaten kosteneffectief in aanschaf en bieden ze tegelijkertijd een hoge isolatiewaarde. Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om zowel thermische als geluidsisolatie te verbeteren zonder een aanzienlijke financiële investering, zijn de Knauf Rock4All steenwolisolatieplaten absoluut een aantrekkelijke optie.

Extra informatie

Afmetingen

1200x600x80mm

Brandklasse

A1

Materiaal

Steenwol

Pakinhoud in m2

4.32

RD - waarde

2.25

Stuks per pak

6

Nog geen reviews geschreven, wees de eerste die een review schrijft.

Schrijf een review

Gerelateerde producten

Recentelijk bekeken producten