Groot en compleet assortiment
Isolatie-materialen.nl

Spouwmuurisolatie machine huren (bakwagen)

 695,- /dag
 
Op voorraad

Levertijd: op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: bezorgd voor €35 in onze omgeving*

Beschrijving

Laden...

Wat houdt de spouwmachine verhuurservice in?

Ben je bezig met een isolatieproject en zoek je een betrouwbare en efficiënte manier om je spouwmuren te isoleren? Wij bieden de oplossing met onze spouwmachine verhuurservice! Of je nu een aannemer bent die isolatieprojecten uitvoert of een doe-het-zelver die zijn huis energie-efficiënter wil maken, onze spouwmachine staat voor je klaar.

Extra informatie

Parels - Prijs per m3

€85,-

Lijm - Prijs per Liter

3,-

Nog geen reviews geschreven, wees de eerste die een review schrijft.

Schrijf een review

Hoe werkt het?

  • Reserveren: Bekijk eenvoudig en snel de beschikbaarheid van onze spouwmachine in onze online agenda. Kies de door jou gewenste datum en druk op reserveren

 

  • Gratis Bezorgen: De spouwmachine wordt tussen 7:00 en 9:00 (op afspraak) gratis bij jouw thuis bezorgd. Bij aflevering betaal je een borg van €2000.

 

  • Instructie: Bij de aflevering zal onze specialist je alle informatie verschaffen die nodig is om je spouwmuur te isoleren. Daarnaast zijn we telefonisch beschikbaar voor al je vragen.

 

  • Isoleren: De Spouwmachine wordt inclusief de EPS HR ++ parels en lijm afgeleverd. Je kunt dus gelijk aan de slag.

 

  • Ophalen: Tussen 17:00 en 19:00 (op afspraak) wordt de spouwmachine weer door ons opgehaald. We bekijken ter plekke hoeveel materiaal er is verbruikt en verrekenen dit met de borg. De borg ontvang je gelijk die dag terug van ons

Waarom een spouwmachine huren?

  • Professionele Resultaten: Onze spouwmachine is ontworpen om gelijkmatige en consistente isolatie aan te brengen, waardoor jouw isolatieproject succesvol en efficiënt kan worden uitgevoerd!

 

  • Eenvoudige Bediening: Onze spouwmachine is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met duidelijke instructies. Je hoeft geen specialist te zijn om de machine te gebruiken.

 

  • Betaalbaar: Huren is een kosteneffectieve oplossing. Je betaalt alleen voor het aantal dagen dat je de machine nodig hebt, zonder extra kosten voor onderhoud en opslag.

 

  • Eenvoudig en snel reserveren: via onze agenda kun je razend snel de spouwmachine huren. Wij komen hem gratis en voor niks brengen en ophalen. (*binnen NL, m.u.v. de eilanden)

Gerelateerde producten

Recentelijk bekeken producten